Portfolio project

Binnenkort zijn de verslagen en reviews van de eigenaren op deze pagina te vinden. Momenteel ben ik nog zoekende naar kandidaten die graag hun paard ter project aan willen bieden op basis van portfolio. 

 

Voorlopig is het mogelijk om je aan te melden, dit kan via de button contact of aanbod in het menu. Ik ben voornamelijk opzoek naar paarden die de volgende problematiek vertonen:

✓ Moeilijke trailer-laders

✓ Jonge jaarlingen/enters met weinig menselijk contact

✓ Enkelvoudige problematiek tijdens het longeren

✓ Schrik van bepaalde objecten en/of geluiden

Ons

verhaal

Sinds juni 2017 ben ik de trotse eigenaar van een prachtige friese merrie genaamd Hetske. Al vlug kwam ik er achter dat deze pittige dame een rugzakje had, en enige uitdagingen met zich mee bracht. Lees meer over het verhaal van Hetske.

Heb jij een leuk project voor mij?

Heb jij een paard met (lichte/enkelvoudige) gedragsproblematiek? Dan kom ik graag met je in contact om te kijken of ik jouw paard in mijn portfolio kan opnemen. Tijdens de trainingen ben je altijd aanwezig en word alles duidelijk uitgelegd, zodat je hier eventueel zelf ook mee aan de slag kunt. Het eerste niveau van de opleiding zit er inmiddels op, tijdens het 2e jaar ben ik opzoek naar:

 

✓ Moeilijke trailer-laders

✓ Jonge jaarlingen/enters met weinig menselijk contact

✓ Enkelvoudige problematiek tijdens het longeren

✓ Schrik van bepaalde objecten en/of geluiden

 

Weet je niet zeker of je paard wel geschikt is? Stuur gerust een E-mail met je gegevens, dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn. Eventueel kan er altijd worden doorverwezen naar een collega.

 

Alle trainingen op basis van portfolio vallen onder de bedrijfsaansprakelijkheid verzekering van de opleiding. Mocht het probleem zich erger uitpakken dan verwacht, dan komt er altijd een 3e jaars of gediplomeerd instructeur ons bijstaan tot de problematiek volledig verholpen is.

Contact

Weert - Limburg (NL),

info@epiquecheval.com  |  Tel: (+31) 06 83 48 50 74

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram